Links & Partners

Info Old Harbour Genoa - Info historischer Hafen
Exhibition Center Genoa - Messeinfo
Municipial Information Genoa - Homepage city council
Bars, nightclubs and restaurants in Genoa
Genoa City Center - Informationen Stadtzentrum
Trenitalia (also in English) - Zugschemen
Genoa Tourist Board

Informationen zu Italien

Italianita - (liaison to Italy) - Everything Italian
Blumenriviera - Ferienhäuser und Ferienwohnungen in Ligurien

Unterricht/ Sprache

Welt

englisch

INTERLINK School of Languages - Learn English in Cape Town, South Africa

Deutsch

Deutsch und Italienisch lernen in München! - Alle unsere Lehrer sind Muttersprachler mit Studienabschluss. Gruppen-, Firmen- und Privatkurse.
Sprachschule Aktiv München

Spanisch

Spanischkurse in Spanien - Spanisch lernen in Barcelona, Madrid, Granada, Sevilla oder an zahlreichen anderen Orten in Spanien. Qualitativ hochwertige Spanischkurse, mit vollqualifizierten Lehrern, die Muttersprachler sind und sorgfältig ausgewählten Unterkünften..

Italienisch

Italian language school and courses in Florence: Learn Italian language in Florence, Italian language school with methods adapted to students' desires and abilities. Studying Italian language at Spirito Italiano is fun!
Learn Italian - Information on the Italian Language: How and where to learn Italian, plus a quick Italian tutorial.

Übrig

Study russian language - Russian and Ukrainian language courses for students and professionals and operates year-round.Online russian language test.
Travel Links/ Sprachurlaub Links- (in German)
Knight Languages - The Foreign Language Supersite including Bibles, Masses, Holy Rosaries and Prayers